За нас

     "ЙОСИНИ" ЕООД е дружество създадено преди повече от 30 години. За това време ние успяхме да изградим една модерна мрежа и добре разработена система за дистрибуция, внос и логистика на почти всички производители и вносители на вина и спиртни напитки в България.

     Предлагаме голямо разнообразие от тютюневи изделия, както и електронни алтернативни заместители. Разполагаме с модерна база, в която имаме и голяма изложбена зала. Там Вие може да се потопите в атмосфера на луксозни и бутикови алкохолни напитки от висок клас. "ЙОСИНИ" ЕООД е основен дистрибутор на "AVENDI", "PERNOD RICARD", "MAXXIUM", "PEPSI", "KATARZYNA ESTATE", "MIDALIDARE ESTATE" и др. за град Стара Загора и областта.

     Общуването с клиентите и задоволяването на техните потребности, в духа на коректност, навременност и точност са основата на нашето динамично развитие и това да стоим модерни и конкурентни на бизнес пазара. Екипа ни е изграден от млади, амбициозни и мотивирани служители, които разполагат с опит и възможности за договаряне на максимално добри условия на предлаганите от нас стоки.